Naisen alapää anatomia raasepori

naisen alapää anatomia raasepori

Tunnistatko kuvasta klitoriksen tai emättimen? Kuvitteletko tuntevasi naisen sukuelinten anatomian? Yllättävän moni nainenkaan ei pysy kartalla, kun eteen lyödän kuva omista rakenteista. Jutustamme voit tarkistaa, kuinka hyvä tietämyksesi. Tätä meidän naisemme eivät todenneet, mutta min sanoivat: mies, tunne naisen anatomia. Kaikki lähtee siitä, että tiedät, mitä kaikkea naisen alapästä löytyy. Naisten terveiset miehille: tiedä vähintän tämä naisen Että vagina ei tarkoita ulkosynnyttymiä, vaan emätintä, ja mitä sukupuolielimet pitävät sisällän. Jos et ole varma, katso vaikkapa tältä. Halusin kirjoittaa kirjeen, johon olen koonnut monen naisen avuliaat terkut juuri sinulle. Toivoin, että niistä on hyötyä matkallasi naiseuden ytimeen, alapähän!

Naisten: Naisen alapää anatomia raasepori

Naisellisia muotoja on moneen lähtön, mutta näissä mitoissa vaginat keskimärin ovat ulkoa ja sisältä! Sisempien häpyhuulten koossa on tavallisesti heittoa jo keskenänkin. naisen alapää anatomia raasepori

Videos

MommyBlowsBest Just Keep Begging Ur Step Mom, Shell Suck U Off!

Anatomian: Naisen alapää anatomia raasepori

Tiedän, ettei se ole niin helppoa, nimittäin tietä ja tuntea kaikkia nippeleitä ja nappeja, jos itsellä ei samanlaisia ole. Ulkoiset sukuelimet ovat vartalon ulkopuolella. Kokonaisuudessaan tätä aluetta kutsutaan hävyksi tai vulvaksi, johon kuuluvat sisemmät ja uloimmat häpyhuulet, klitoris, virtsaputken suu ja emättimen aukko.

Naisen alapää anatomia raasepori - Näin

Usein aluetta on kutsuttu emättimeksi eli vaginaksi, vaikka ainoastaan emättimen aukko on näkyvissä ulospäin. Naisen munasolut vähenevät vuosien saatossa, ja munasolujen väheneminen nopeutuu 3840 vuoden iässä. Nelikymppinen nainen kuitenkin vielä ovuloi ja saa kuukautiset. Koska naiset harvoin keskustelevat ja kyselevät avoimesti sukupuolielimiinsä liittyvistä asioista, m-sivusto pätti listata 15 tärkeintä asiaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietä omasta intiimialueestaan. Useimmat naiset eivät tunnista immenkalvoa, välilihaa, virtsaputkea tai kohdunkaulaa. McFaddenin tutkimusten mukaan sen naista panettaa paras porno sivu halkaisija vaihtelee 2,1 sentistä 3,5 senttiin. Okei, tätä tarkoitamme: kännissä se voi olla vaikeaa.

0 ajatuksia “Naisen alapää anatomia raasepori

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *